Mobila la comanda

13/07/2015 By admin 0

Alegem mobila la comanda pentru ca doar asa pot fi satisfacute gusturile noastre in materie de utilarea casei.

Se intampla ca atunci cand ajungem acasa de la locul de munca (ce ne cam termina bateriile uneori) sa nu regasim starea de confort si relaxare specifica unui camin.

Uneori atmosfera este putin calda dar, alteori e chiar rece, neprimitoare si parca ne simtim sechestrati in interiorul propriei case. Care sa fie cauza? Faptul ca ne-am saturat de spatii inchise sau ca spatiul e precum o gara pustie?

Si pentru ca nicaieri nu-i ca acasa, atunci cand vine vorba de spatiul unde ne petrecem cu placere cam cel mai mult timp, fie ca stam la o cafea, ne odihnim sau luam micul dejun, acesta trebuie sa fie intim si util in acelasi timp.

Ce trece mai greu ochiului uman intr-un interior, uneori devenind chiar ofensiv? Un mobilier prost executat intr-un aranjament kitch. Adeseori dispunerea pieselor de mobilier este lipsita de valoare artistica. Ce modifica inestetic aspectul multor incaperi daca nu liniile drepte predominante si neantrerupte ori stangaci intrerupte in diverse unghiuri sau, linii curbe ce sunt repetate intr-o uniformitate neplacuta, ce definesc o forma nejustificata?

Cu toate ca defectarea cea mai uzuala este provocata din lipsa atentiei in utilizare si manipulare, mobilierul este afectat direct de materialul din care este confectionata si de o feronerie de calitate indoielnica. Nu faceti rabat in privinta calitatii!

Mobila la comanda a inceput sa fie “la mare cautare” nu datorita faptului ca ar fi mai ieftina (in cele mai multe cazuri

chiar asa este), ci pentru ca oamenii sau saturat de calitatea indoielnica a produselor de serie si materialelor ieftine folosite la confectionarea acestora – calitatea reflectandu-se in pretul acestora.

 

mobila la comanda2526804929_85096e8474_o6653383249_572e84afaf_o